top of page

Ashtangaworkshop med Linn og Hildegunn

Laurdag 30. mars byr våre Ashtangalærarar Linn og Hildegunn på Ashtangaworkshop! Det blir ein 4-timers lang workshop der du får teknikktips for korleis praktisere øvingane i Ashtangaserien. I tillegg vil du få innføring i Mysore-praksis (eigenpraksis), kva dette er og korleis det fungerer. Vi elskar Mysore, og ønskjer at fleire skal få oppdage denne fine måten å praktisere yoga i eige tempo med tilpassingar til sin kropp.

Plan for dagen:

10:00-11:45 - Teknikkworkshop

11:45-12:00 - Pause

12:00-14:00 - Introduksjon til Mysore

Workshopen er gratis for medlemar og kostar kr 450 for andre. Begrensa plassar, så sikre din plass no! Du kan kjøpe pass her og booke workshop her (om du har medlemskap).

Yogalærarane Hildegunn Welle og Linn Urke:

Featured Posts
Recent Posts
bottom of page