top of page

The Ompowerment Project

25. - 29. juni får Yogano besøk av The OMPowerment Project og dei flotte og kunnskapsrike yogalærarane Henriette Bentsen (Oslo) og Julia Midland (London).

Om prosjektet for traumatiserte flyktningar:

The OMPowerment Project er eit prosjekt for traumatiserte flyktningar der yoga er eit verktøy for å betre livskvaliteten:

"The OMPowerment Project empowers refugee men and women to lead themselves and members of their communities in the healing practice of trauma informed yoga to improve physical and emotional health and aid in finding greater peace of mind. By providing refugees worldwide with free, week-long trainings, we aim to equip men and women with the skills to create a safe space in their communities, free of labels and judgement, in which members of their communities can relieve anxiety and build confidence and self-esteem"

Les meir om prosjektet her: https://www.ompower.org/

“I’ve been so sad for so long. This is the first time I’ve felt happy. Every night I go home smiling.”

– Participant, OMPowerment training, Ramallah, Palestine

Henriette og Julia skal kvar dag gjennom veka jobbe med ei gruppe flyktningar som har ulik bakgrunn og nasjonalitet. Dette er flyktningar som bur i nærområdet og som har opplevd store tap og er traumatiserte av krig og undertrykking. Prosjektet i Norge og hos Yogano er eit av tre prosjekt som blir gjennomført i 2018. Dei to andre er i Hellas og Mayamar. Vi er stolte og glade over å ha dei hos oss, og håper dei får ei fin veke her i Ulsteinvik.

Donasjonstimar opne for påmelding:

Henriette og Julia vil også halde to opne klasser der alle som vil kan vere med. For å delta på timen, booker du deg på som normalt på timeplanen, men betaler kr 200 med Vipps til 97147109. Pengane som kjem inn er med på å finansiere prosjektet med flyktningane.

Tysdag 26. juni klokka 1815-1945:

Hatha Yoga Flow - Inner quietness, outer strength

Ein yogatime inspirert av Embodied Flow der vi sakte beveger oss inn i herlege sekvenser og byggjer styrke ved å skape lag på lag med beskyttelse rundt oss, roar ned sinnet, dempar stress og gjev tankekaoset ei lita pause. Etter kvart som vi beveger oss djupare inn i oss sjølv, ladar vi batteria og vekkjer kreativiteta - nye auge på livet, klarare tankar og ein meir avslappa kropp.

Torsdag 28. jumi klokka 1815-1945:

Yin Yoga - Goo deep, feel strong

"Føles det som om kropp og sjel alltid jobber i motbakke? Trenger du å fylle på varme, styrke og energi fra innsiden? Bli med på en herlig yin yoga-time der vi jobber med dype strekker, mykgjørende, varmende yogaposisjoner og langsom pust som vekker sansene våre og hjelper oss til en avspent kropp og mer bevisste tanker. I Yin Yoga går vi inn i en posisjon og holder over en lengre periode for å kunne styrke muskulaturen fra innsiden, lytte til vår egen pust og langsomt strekke og tøye bindevevet. Kroppen blir behagelig avslappet og timen blir en like meditativ og mental reise så vel som en fysisk tilfredsstillelse. Timen avsluttes med en god, lang avspenning og passer for alle".

Featured Posts
Recent Posts
bottom of page