top of page

Inspirasjonshelg med Stine og Daniel!

Vi er så heldige å få besøk av dei inspirerande og herlige yogalærarane Stine Koppernæs og Daniel Gjerde 25.-27. mai!

Det er begrensa plassar, så sikre din plass om dette er noko du vil dere med på!

Early-bird pris ved påmelding før 15. mars: kr 1500 for alle tre dagane

Deretter: Kr 1800 for alle tre dagane

Meld deg på her: https://www.bygdeyoga.no/prisar-og-medlemskap

Under bildet kan du lese meir om kurset og timeplanen:

Vi går gjennom forskjellige tema gjennom helgen, og har hovedfokus på kjernemuskulatur og pust. Vi finner måter å optimalisere hver stilling både for å finne stabilitet, mer styrke og smidighet. Her vil du bli utfordret på en trygg måte med riktig anatomisk fokus. Hver dag avsluttes med Yin Yoga og meditasjon, slik kroppen og og sinnet får god tid til å gi slipp og absorbere alt du har lært. Program: Fredag: 18:00-20:00 Core og Bandha Her vil du få flere teknikker på hvordan få kontakt med kjernen og senteret i kroppen. Ved riktig bruk av pust og bevegelse sammen vil du oppleve hvilke muskelgrupper du burde bruke, og hvilke du vil prøve å spenne av. Dette forbereder også kroppen for resten av helgen, hvor vi vil bruke denne kunnskapen. Vi avslutter med yin og meditasjon. Lørdag: 12:00-16:30 Bakoverbøy og inversoner De to første timene vil du få grundig instruksjon til hvordan gjøre både bakoverbøyer og inversoner (posisjoner som håndstående og hodestående). Du vil lære en teknisk tilnærming posisjonene for å bygge opp bevissthet i kroppen og sinnet. Deretter blir det 30min pause. De siste 90min vil du få en herlig yin klasse etterfulgt av meditasjon. Søndag 12:00-16:30 Flow og Pust I dag dropper vi teknikk og fokuserer på flyt i bevegelsene og pusten for å skape en mer dynamisk form. Bevegelsene vil ikke være raske, men heller mer konstant gjennom workshoppen. Det vil bli fokus på overgangene mellom posisjonene, samt noen gøyale overganger:) Etter pausen vil det igjen bli rolig hvor du får sjansen til å koble helt ut etter helgen. ___________________________________ Om Stine Stine startet med yoga for 15 år siden og har undervist yoga og meditasjon i 10 år, med fordypning og en 6 mnd lærerutdannelse i meditajsonsformen Ascension. Hun har 200t TT i Ashtanga Yoga med Alexander Medin og en 300t videreutdanning med Basia Lipska. Stine har også fordypet seg i Yin Yoga med Anita Abrahamsen og Paul Grilley, og i yogaanatomi med Leslie Kaminoff, samt terapeutiske øvelser for holdninsmuskulatur hos Gabor Dalnoki. I tillegg har hun en fem års soneterapi- og homeopatiutdannelse hos Norsk Akademi for Naturmedisin. "Jeg opplever at yoga og meditasjon gir tilstedeværelse og ro, det hjelper oss å snu sansene og bevisstheten innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i den fysiske yogapraksisen og ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon." Om Daniel Daniel Gjerde jobber som fulltids yogalærer i Oslo og omegn. Han har YogaWorks utdanning 200timers og 500 timers sertifisering som har gitt han grunnlaget til å kunne jobbe med forskjellige mennesker fra forskjellige bakgrunner av yoga. Han reiser ofte selv til retreats for å fordype sin egen praksis i yoga og meditasjon, siden det er en lærers egen erfaring og praksis man lærer ut. Han er forståelsesfull og omtenksom i undervisnings-stilen, med et hint av disiplin :) Tider: Fredag 18:00 – 20:00 // Lørdag og søndag: 12:00 16:30

Featured Posts
Recent Posts
bottom of page