top of page

Restorativ Yoga

I januar startar vi opp eit nytt kurs for dei som ønskjer ro og djup avspenning.

Restorativ yoga er ein svært roleg time der målet er å finne ro og avspenning. Timen er lagt opp om deilige restorative stillingar der ein nyttar utstyr for å gjere det mest mogleg behageleg og avslappande. Pusten er i fokus. Kurset gir også innføring i enkle meditasjonsøvingar som du kan ta med deg som verktøy i dagleglivet. Timen blir alltid avslutta med djup avspenning (kroppsscanning). Det er Margaret Bjerkvik som er utdanna yogalærar i Medisinsk yoga og Yin yoga som held kurset.

Onsdagar 2030-2130 frå 3. januar og fram til påske. Kurset har 12 kurskveldar og kostar kr 2000,-

Sikre din plass her: https://www.bygdeyoga.no/prisar-og-medlemskap

Featured Posts
Recent Posts
bottom of page